2017-POČITNIŠKO DELO ZA MENTORJE OTROK V TABORU MOJCA

Študentje in vsi mladi z znanjem angleškega in drugih tujih jezikov, ki bi med počitnicami radi delali z otroci v starosti od 4 do 15 let!

Ponujamo vam zanimivo počitniško izkušnjo v poletnem taboru Veselih angleških počitnic, v enem od najbolj poznanih slovenskih mladinskih taborov v Dolenjskih Toplicah. Tam se bo v 9-ih poletnih tednih od 23. junija do 26. avgusta zvrstilo skoraj 2000 otrok iz vseh koncev Slovenije v starosti od 4 do 15 let. Vsak teden bo 195 otrok iz najmanj 60 slovenskih mest doživljajo počitnice v strnjenem programu z več kot 50 dejavnostmi. Počitniško delo pomeni za vsakega, ki uživa v delu z otroci, tudi sijajne počitnice, seveda z veliko mero odgovornosti pri vodenju skupine od 10 do 15 otrok.

TOREJ! Iščemo odgovorne, samostojne, komunikativne, prijazne,… študente, ki bi teden ali več postali mentorji otrokom iz vse Slovenije.  Več informacij na tej spletni strani.