Mojčini prostovoljci Veselega decembra 2017-2018

Prispevki v delu in materialu

SMAK, Silvester Murgel, s.p., Ninoslav Dančulović s.p.,  M AVTO d.o.o., Šmarješke Toplice, PLASTOFORM Šmarjeta d.o.o.,

Sestavljanje daril v DRGANČEVJU, 25. november 2017

Iz Novega mesta so darila sestavljali Ema Ambrožič, Olga Bartolj, Eva Blažič, Monika Bobnar, Anka Bratuž, Marjeta Ferkolj Smolič, Andraž Fink, Marija Golob, Tatjana Hvastja, Ajda Brina Janežič, Ružica Judež, Vida Kalem, Neja Keserič, Sabina Kmet, Toni Kovačič, Lidija Kovačič, Kiara Mavrič, Irena Milovanović, Marija in Darko Pavlin, Ina Pavlin, Irena Plavec, Majda Primc, Katja Ribič, Petra Ribič, Slavka Rifelj, Adrian Rustemi, Iva Šiško, Snežana Vandič, Irena Vehar Dragan, Miloš Vidic, Polona Vovk Fink, Tanja Vovko, Tilen Weiss, Jaka Zelnik Gregorčič, Ela Zobarič, Milka Zupančič, Šmarjeških Toplic Jožica in Branko Amf, Marija Besal, Tončka Nadu, Jožica Perme, Ivan Petančič, z Uršnih sel Renata in Milivoj Golić, Zora Klobučar, Silvo in Marjana Kulovec, Tone Potočnik, iz Otočca Janez Pavlin, Marija Pavlin, Miki Pavlin, Ava Pavlin, iz Mirne Peči Jasmina Drenik, Nataša Plavec Matko, Neža Kastelic in Polona Kramar, iz Škocjana in Bučke Jerneja Kic, Maja Kovačič, Jerneja Srpčič, iz Žužemberka Jadranka Meglen, Vesna in Žiga Može, iz Brusnic sta darila sestavljali Nataša Bračika in Ines Kastrevec, iz Straže Marija Andrejčič, iz Šentjerneja Vanja Kos.

Miklavž na Bučki in v Škocjanu, 2. december 2017

V delu in materialu OŠ Frana Metelka Škocjan, Krajevna skupnost Bučka, PGD Škocjan, PGD Dolnje Dole, Vsegrad d.o.o.,

Prostovoljci župan Jože Kapler, Petra Lekše Pavlič, Blanka Matko, Mirko Kirar, Matej Hočevar, Ljuba Hočevar, Jože Globevnik, Petra Kic, škocjanske Piruetke - ritmične gimnastičarke Andrejke Pavlin

Dedek Mraz v KC Janeza Trdine, 10. december